Vinn en BMW en helg! Vinner er kåret

Vi i BMW Bilia Skøyen er en stolt samarbeidspartner til Norges Cup på Fossum 24 & 25 februar.  BMWs engasjement i skiskyttersporten på internasjonalt nivå er både langt og godt. Det er vi veldig stolte av. Hvor godt kjenner du til dette samarbeidet egentlig?

Vinneren i BMW konkurransen er også kåret.

BMW Mini Bilia Skøyen har kåret en vinner.

Takk for deltakelsen i BMW NC Quiz’en. Over 50 deltakere deltok og kunnskapen om både BMWs engasjement i skiskyttersporten og om BMW generelt var imponerende god.

BMW Mini Bilia Skøyen har trukket ut en vinner.

GRATULERER Henry Sjaafjell! Du er den heldige vinneren av å disponere en elektrisk BMW for en helg. Hvilken modell og helg kan avtales nærmere, men vi ønsker gjerne at det skjer i forbindelse med et skiskytter-renn.

Til alle dere andre – Takk for denne gang og lykke til med resten av skiskyttersesongen!

Matpose – nytt tilbud til utøverne

Matposen er et nytt tilbud som testes ut under ASKO Norges Cup på Fossum og er rettet mot utøvere og deres behov for ernæring under en typisk rennhelg. Posen er nøye satt sammen av fagpersoner og består av de beste råvarene i tillegg til overskuddsråvarer fra lokale produsenter. Ved å forhåndsbestille matposen, betaler du kun kr 50,- eller den kan kjøpes i kafeen til kr 70,-.

Oppgradert anlegg

Visste du at sommeren 2023 ble anlegget på Fossum oppgradert til C-lisensstandard for å kunne arrangere større arrangementer som NC, HL og andre nasjonale renn?