OBS! Nye Startlister for søndag ute

Det er blitt lagt ut nye startlister for morgendagens Sprint. I startlistene som har ligget ute var det satt av 30 sekunder startintervall. Dette skulle opprinnelige vært 20 sekunder, og vi ber derfor utøvere og lagledere om å gjøre seg oppmerksom på de nye starttidene.

Fluor Skitest Lørdag

Fluor skitest vil lørdag foregå på samme sted som fredag og ikke i tråkkemaskin garasjen som oppgitt under lagledermøtet. Det vil si at skiene skal leveres i «Kafe-bygget».

Lokale og kortreiste premier.

Her på Dombås har vi gått for matnyttige og kortreiste premier. På lørdagen har vi spekemat levert fra Gudbrandsdalsmat, samt skjærefjøl fra Killi Tredreiing på Otta. Spekematen er Nordistuggu-pysje fra Lesja og ReinSnabb og Bjorliskinke fra Bjorli Fjellmat. Produksjonen av Nordistuggu-pysja fra Lesja starta i forbindelse med OL på Lillehammer i 1994, da de fikk henvendelse om å levere tradisjonsmat til lekene på Lillehammer. På søndag er det Formost fra Heidal Ysteri, samt Bjørklund raudosthøvel produsert på Giax Produksjon AS på Ringebu. Vi håper premiene faller i smak.

Skytebanen

På grunn av klargjøring for konkurranse vil skytebanen være stengt for trening fra torsdag 7. desember kl 14.00 og fram til offisiell trening fredag 8. desember kl 14.00

Fluor skitest

For smøreleverandører og andre vil Norges Skiskytterforbund stå klar med apparatet som tester om skiene har fluor eller ikke.
Vi er klare fredag kl 9:00 – 12:00, husk å være ute i god tid slik at vi avslutter all testingen kl 12:00.