Da er det over på Dombås. Vi vil takke alle utøvere, ledere, foresatte og funksjonærer for besøket og innsatsen.

Her på Dombås har vi gått for matnyttige og kortreiste premier. På lørdagen har vi spekemat levert fra Gudbrandsdalsmat, samt skjærefjøl fra Killi Tredreiing på Otta. Spekematen er Nordistuggu-pysje fra Lesja og ReinSnabb og Bjorliskinke fra Bjorli Fjellmat. Produksjonen av Nordistuggu-pysja fra Lesja starta i forbindelse med OL på Lillehammer i 1994, da de fikk henvendelse om å levere tradisjonsmat til lekene på Lillehammer. På søndag er det Formost fra Heidal Ysteri, samt Bjørklund raudosthøvel produsert på Giax Produksjon AS på Ringebu. Vi håper premiene faller i smak.
Bobiler som har behov for å koble seg til strøm, henvises til å parkere på Trolltun Hotell og Hytter. Det ligger kunn 400 m fra stadion.